Tervehdys! Heti alkuun ilmoitusluontoinen asia. Tämä blogi ei yritä eikä halua olla millään tavalla äidinkielellisesti oikein. Sisältö tulee selväksi ilman pilkun viilauksia, sanamuotoja jne jne…

4k-media on toiminut vuodesta 2015 erilaisten video- ja kuvaprojektien parissa.
Toimintaa ollaan pyritty kehittämään ja laajentamaan pikkuhiljaa. Nyt vuonna 2020 meidän palvelutarjontaan kuuluu markkinointi- ja mainosvideot, musiikkivideot, valokuvaus, livestriimaus, web-sivut, virtuaaliesittelyt, kiinteistöjen video- ja valokuvaukset, aerial photography (eli ilmakuvaus, mutta se kuulostaa lontoolaisittain kirjoitettuna tosi siistiltä, eli viileeltä, koska siinä on ripaus amerikkaa) ja meidän studiotilan vuokraus.

Jotta tähän vaiheeseen on päästy ja ylipäätänsä vuonna 2015 päästy tekemään ensimmäisiä videokeikkoja on taustalla pitänyt tapahtua jotain, mutta mitä? Tässä vähän avausta mitä se meillä on ollut.

Muiden juostessa kapakoissa meillä ollaan roikuttu ja notkuttu aamun pikkutunneille asti mm. YouTubessa, foorumeilla, blogeissa hankkimassa teoriaosaamista.
Tätä kaikkea teoriapuolen infoa on pitänyt myös treenata ihan käytännön tasolla, joka tarkoittaa mitä? Kuvaamisen puolestä sitä, että kamera mukaan ja pihalle. On tullut kuvattua yksi, jos toinenkin clippi. Skarpit ei oo kohdallaan… Valotus ihan reisillä… REC ei ollut päällä… Näitähän riittäisi romaaniin asti eli sössitty ja ryssitty on. Tässä oli vasta kuvauksesta ihan nopea pintaraapaisu. Softapuoli ja niiden opiskelu on sitten ihan oma lukunsa, joka on oma loputon suonsa.