REKISTERISELOSTE

Tämä on yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Päivitetty 24.5.2018.

REKISTERINPITÄJÄ

4k-media
Y-Tunnus: 2677987-6
Nummentie 6 as 2
13500 Hämeenlinna
Puhelin: +358 40 414 7260
4kmedia@4kmedia.fi

Käyntiosoite:
Puusepänkatu 5
13110 Hämeenlinna

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Toni Helaakoski
Nummentie 6 as 2
13500 Hämeenlinna
Puhelin: +358 40 414 7260
toni.helaakoski@4kmedia.fi

REKISTERIN NIMI

4k-media asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Henkilötietolain 8 §:n mukaiset yleiset edellytykset:

Asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito
Asiakaskirjeet ja tiedotteet
Markkinointi omille asiakkaille

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakkaan perustiedot:
Nimi
Sähköpostiosoite
Osoite
Puhelinnumero

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Sähköpostitse tai asiakkaan muuta kautta ilmoittamat tiedot.
Yrityksen asiakasrekisteri.
Yritysten julkisilta verkkosivuilta, verkon yhteisöpalveluista tai muista vastaavista rekistereistä saadut yritysten yhteyshenkilöiden tiedot

TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen muiden muassa asiakassuhteen ylläpitämistä varten.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

4k-media käyttää Suomen Hostingpalvelu Oy:tä sähköpostiliikenteeseen ja www.4kmedia.fi web sivusto sijaitsee Suomen Hostingpalvelu Oy:n palvelimella Suomessa. Paikallisesti käsiteltäviin tietoihin on pääsy vain yllä mainitun henkilön toimesta. Pääsy atk-päätteelle on suojattu salasanalla, kulunvalvonnalla sekä lukoilla.

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus peruuttaa antamansa suostumus, sekä oikeus pyytää tietojen poistamista tai oikaisemista.
Henkilöllä on oikeus pyytää rekisterinpitäjältä pääsy häntä itseään koskeviin henkilötietoihin.
Pyynnön voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla.

EVÄSTEET

Käytämme evästeitä, jotka helpottavat verkkosivustomme käyttöä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka selain tallentaa väliaikaisesti tietokoneesi kovalevylle tai mobiililaitteeseen parantaakseen sivuston käyttömukavuutta. Evästeet eivät sisällä käyttäjien henkilötietoja eikä niitä käytetä yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen.