Tarjoamme studiotilaa vuokralle.

Studiotila sijaitsee Hämeenlinnassa aivan Kantolan tapahtumapuiston välittömässä läheisyydessä. Tilassa mahdollista toteuttaa valokuvaus tai videokuvausta.

Käytössä on valkoista ja mustaa taustakangasta, joita voi hyödyntää mm. henkilökuvauksessa. Tilasta löytyy myös Coloraman 2.72m x 11m Storm Grey taustakartonki, joka on oiva vaihtoehto valokuvaustaustaksi. Taustakartongin käytöstä veloitetaan erikseen käytön mukaan.

Studiohuoneen koko on noin 33neliötä. Korkeutta löytyy noin 2,7metriä.

Tilasta löytyy myös minikeittiö ja vessa. – Mahdollisuus chroma key kuvaamiseen, vihreää tai sinistä taustaa vasten.

Hinta on 20€/h (alv 0%) Ota yhteyttä ja tiedustele lisää.

ELÄINKUVAUKSET

Hauskuus on avainsana eläinkuvaamisessa. Koiran ehdoilla tapahtuva kuvaus takaa upean lopputuloksen ja varmasti hauskan ja mieleenpainuvan kuvaushetken.

TUOTEKUVAUKSET

Tuotekuvaamisessa valoilla ja ympäristöllä on merkittävä tekijä. Halutaanko valoilla tuoda dramatiikkaa vai päädytäänkö yksinkertaiseen valkoiseen taustaan

CHROMA KEY

Chroma key tekniikkaa käyttäen voidaan esim. henkilö irroittaa tausta myöhempää käyttöä varten. Joskus jonkun videon haluttu lopputulos voi olla kiinni siitä, että yksinkertaisesti ei ole mahdollisuutta toteuttaa kuvausta suunnittelulla tavalla ja tällöin turvaudutaan chroma key tekniikkaan.

Hyvänä esimerkkinä referensseistämme löytyvä Ambientia – Star ja Hämeenlinna Bike Show – Esiintyjät promo videon henkilökohtaukset on kuvattu vihreää taustaa vasten.