Klaffi-02

VIDEOTUOTANTO | 25 kuvaa sekunnissa

VIDEOTUOTANTO
25 kuvaa sekunnissa

Laittamalla kuvia peräkkäin, syntyy video eli tarina.
Sinä päätät, minkälaista tarinaa lähdetään kirjoittamaan. Me autamme siinä.
Toteutamme erilaiset markkinointi- ja mainosvideot, yritysvideot, henkilö- ja brändivideot, musiikkivideot, somevideot ja monikameratuotannot.

Hyvin toteutetulla videolla esittelet tehokkaasti ja mieleenpainuvasti tuotteesi, palvelusi, tai koko yrityksesi. Videon avulla on helppo auttaa asiakastasi ymmärtämään paremmin tuotteesi, tai palvelusi ja jättää takuuvarmasti hyvän muistijäljen. Video viihdyttää, opettaa ja vaikuttaa.

Panostaminen videon laatuun on yhtä kuin sinun- tai yrityksesibrändiin panostamista. Laadukas video mitä todennäköisimmin katsotaan alusta loppuun ja siihen myös palataan.
Mikä parasta, video on kokoajan saatavilla, vaikka itse et olisi

live-striimaus

LIVE-STRIIMAUS | Reaaliaikainen viestintä

LIVE-STRIIMAUS
Reaaliaikainen viestintä

Suoratoisto, striimaus, engl. streaming, live-streaming on verkkosisällön sisältöpalveluiden lataamis- eli tiedonsiirtotapa.
Mitä se tarkoittaa? Yksinkertaisuudessaan se tarkoittaa sitä, että videon katselu voidaan aloittaa ilman, että käyttäjän tarvitsee ensin ladata video kokonaisuudessaan koneelle. Striimaus voi olla joko valmiin videotiedoston esittämistä, hyvänä esimerkkinä suoratoistopalveluista on esim. Netflix, Viaplay, HBO, tai sitten reaaliaikainen, eli ns. live-stream.

Striimaus on tapa jolla voidaan jakaa tapahtumien ja tilaisuuksien sisältö osallistujille verkon välityksellä.
Live-striimauksen tekeminen voi hyvin useasti olla myös kustannustehokkaampi ratkaisu. Miksi? Avataan alle esimerkki.

Halutaan järjestää koko päivän kestävä koulutustilaisuus, jossa osallistujia on 70 ja kouluttajia 3. Tarvitaan tila. Tilassa on hyvä olla myös äänetoisto, jotta takarivissa ei tarvitse huudella, täh, häh, mitäh? Kouluttaja haluaa varmasti näyttää videotykin kautta osallistujille materiaalia. Mikäli koulutus haluttaisiin lisäksi taltioida, tulee vielä lisäkustannuksia

Tehdään sama live-striimattuna, jolloin tila/paikka voi olla käytännössä missä vain. Äänentoistoa yleisöä varten ei tarvitse huomioida eikä myöskään mahdollista videotykkiä, koska kaikki materiaali saadaan lisättyä suoraan joko kouluttajan omalta koneelta tai vaihtoehtoisesti meidän.

Reaaliaikainen viestintä onnistuu striimauksen aikana. Kouluttaja voi esittää kysymyksiä joihin osallistujat voivat vastata tai vaihtoehtoisesti osallistujat esittävät kysymyksiä kouluttajalle 

Tässä tapauksessa kouluttaja voi käydä reaaliaikaista viestintää katsojien kanssa. Striimi jää talteen, ja asiakas saa sen itselleen mikäli haluaa.