4K LAATUISTA VIDEOKUVAA

Laittamalla kuvia peräkkäin, syntyy video eli tarina. Sinä pääätät, minkälaista tarinaa lähdetään kirjoittamaan. Me autamme siinä.

Hyvin toteutetulla videolla esittelet tehokkaasti ja mieleenpainuvasti tuotteesi, palvelusi, tai koko yrityksesi. Videon avulla on helppo auttaa asiakastasi ymmärtämään paremmin tuotteesi, tai palvelusi ja jättää takuuvarmasti hyvän muistijäljen.

Panostaminen videon laatuun on yhtä kuin sinun- tai yrityksesi brändiin panostamista. Laadukas video mitä todennäköisimmin katsotaan alusta loppuun ja siihen myös palataan.

Mikä parasta, video on kokoajan saatavilla, vaikka itse et olisi.

Sinun video on sinun tarinasi.

IDEASTA VALMIISEEN VIDEOON

ESITUOTANTO

Ideointivaiheesa ajatukset ja ideat lentävät. Kahviakin toisinaan menee kuppi, jos toinenkin. Ideointivaiheessa käydään asiakkaan kanssa läpi mitä halutaan viestittää, kenelle ja miten. Kuka tai ketkä ovat kohderyhmä ja loppukäyttäjiä.

Käymme kuvauskohteessa aina etukäteen, mikäli se on vain mahdollista. Tämä helpottaa tilan hahmottamisessa, kuvakulmien suunnittelussa ym.

Näiden pohjalta suunnitellaan luonnos käsikirjoituksesta sekä samalla muodostuu alustava tyylisuunta ja kokonaisuus.

KUVAUKSET

Hyvin toteutettu esituotanto on puoli voittoa kuvauksissa. Kuvaukset toteutetaan ennalta tehdyn kuvaussuunnitelman, sekä käsikirjoituksen mukaisesti. Tuotannon laajuudesta riippuen, kuvauspäiviä saattaa olla useita.

Kuvaamme kaiken materiaalin 4K tarkkuudella.

EDITOINTI

Editoinnissa liikkuva kuva alkaa muodostumaan tarinaksi. Musiikin valinnalla on myös huomattavan suuri rooli kokonaisuudessa.

Pidämme asiakkaan ajan tasalla editointi vaiheessa toimittamalla välivedoksen, tai useamman jolloin videon suuntaan pystytään vielä yhdessä vaikuttamaan. Leikkausjärjestystä muuttamalla saadaan vaikutettua tarinan kokonaiskerrontaan tai yksittäisiin kohtauksiin.

Valmis video luovutetaan asiakkaalle 4K tarkkuudella. 4K tarkkuus takaa myös laadukkaan katseluelämyksen myöhemmin tulevaisuudessa.